Verzend informatie

Uw bestelling is te volgen met een Track & Trace code, hiervan ontvangt u een e-mail nadat uw bestelling naar uw adres is verzonden. Hieronder vindt u een tabel met de kosten & geschatte levertijden:

Nederland en België Levering binnen 1-3 werkdagen Gratis verzending/€6,95*
Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Polen, Portugal, Slowakije, VK en Zweden Levering binnen 3-5 werkdagen €8,95**
Overige Landen Levering binnen 4-7 werkdagen €13,95**

Patrón Wear kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraagde bestellingen als gevolg van de bezorgdiensten.
*Gratis verzending bij bestellingen boven €49,95.
**Bestellingen boven € 150 worden gratis verzonden.

Ruilen

Als u een product of producten wilt omruilen, kunt u ons een mail sturen op: info@patronwear.com. Wij zullen u een link met het retourlabel toesturen. U dient het nieuwe artikel zelf op onze website te bestellen.
Wij rekenen geen extra kosten voor het retourneren, als u een product wilt omruilen. Mochten er verzendkosten van toepassing zijn op uw bestelling, dan zijn deze wel voor uw eigen rekening.

Retourneren

Wij brengen kosten in rekening voor het terugzenden van de bestelling. U krijgt het totaal betaalde bedrag (inclusief de standaard verzendkosten) minus de retourkosten terug. Als u een of meerdere artikelen van uw oorspronkelijke bestelling retourneert en de totale waarde van de overige artikelen onder de drempel van € 100 komt (alleen van toepassing bij bestellingen met verzendkosten), brengen we u met wederzijdse werking verzendkosten in rekening. We doen dit door de aankoopprijs van het/de item(s) die u heeft geretourneerd minus de verzendkosten terug te betalen.

Retourneer het artikel/de artikelen zo snel mogelijk. U heeft 14 dagen de tijd om een ​​product te retourneren, ingaande op de dag dat u de bestelling heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening is gestort. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat we het product of de producten hebben ontvangen of het bewijs dat het product of de producten onderweg zijn. Uw terugbetaling wordt uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Als u een bestelling of product wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@patronwear.com en we sturen u een link met het label om de goederen te retourneren.

Hopelijk heeft u begrip voor onze keuze om retourkosten in rekening te brengen!
Team Patrón Wear